Finanţe personale

A aparut primul credit bancar pentru celule stem

Autor: CSID.ro

21.02.2011, 14:56 42

Toti stim cat de mult se schimba viata unui cuplu atunci candapare un nou membru al familiei. Intreaga lume se rastoarna,prioritatile se schimba brusc, iar toata atentia parintilor esteconcentrata pe cel mic.

Acest lucru se reflecta si in cheltuielile familei, din care oparte importanta merge acum catre copil. Asa ca fiecare leu in plusconteaza, chiar si cand este vorba de sume care inainte pareauneinsemnate.

Prima banca de celule stem din Romania si-a propus sa le facaviata mai usoara si faciliteaza clientilor sai accesul la creditulpentru celule stem, realizat in parteneriat cu BancaTransilvania.

Acest credit ofera o suma maxima de 1.000 euro (in echivalentlei), rambursabila in 12 rate lunare, pentru a recolta la nasterepretiosul sange placentar. Suma acopera costurile acestei proceduremedicale, de 3.270 RON. Cititi mai multe despre primul credit bancar pentrucelule stem pe www.csid.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO