Germania

Un nou pariu: telecomunicatiile

Un nou pariu: telecomunicatiile
01.10.2009, 23:14 29

Deutsche Telekom, una dintre cele mai mari companii telecom dinlume, care detine de la jumatatea acestui an 30% din grupul elenOTE, a inceput deja sa se implice in activitatea companiilor localedetinute de greci in Romania, respectiv Romtelecom, Cosmote siGermanos. Chiar daca momentan nu sunt asteptate schimbari dramaticein activitatea celor trei companii, nu ar fi o surpriza ca nemtiisa fie din ce in ce mai activi la nivel local, in conditiile incare achizitia pachetului de actiuni la OTE a fost in buna partemotivata de prezenta grecilor in Romania.

La mai bine de doi ani distanta, compania germana nu a facutpractic nicio schimbare vizibila in operatiunile desfasurate intarile enumerate, ci a preferat politica pasilor marunti: si-amarit participatia la OTE, a inceput sa ceara rapoarte si sa invitemanagerii celor trei firme din Romania in Germania. De asemenea, inacest an nemtii au invitat in premiera la sediul central dinGermania jurnalisti din Romania.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO