Info

Cele mai inspirate cadouri sunt din noile colecţii Select Design

Advertorial

Autor: Valeriu Dănilă , Publicitate

30.04.2024, 07:00 1055

Primăvara dar şi apropierea Paştelui reprezintă întotdeauna un moment prielnic pentru reînnoire, fie că vorbim de amenajarea completă a căminului sau doar de mici completări cu piese de accent ori decoraţiuni interioare. Select Design by Diana Sucu este locul potrivit în care poţi găsi o selecţie exclusivistă de mobilier de la clasic, la modern şi glamour, potrivită să satisfacă şi cele mai exigente cerinţe.

Noile colecţii de mobilier propuse de Select Design, cu ajutorul celor trei branduri din portofoliu (Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt Interiors) sunt un must-have pentru orice amenajare.

Realizate cu materiale naturale de cea mai bună calitate, îmbinând tehnici tradiţionale de lucru cu tehnologia modernă, aceste piese sunt unice pentru piaţa din România, datorită principiului americanform follows function.

Ethan Allen, primul brand din portofoliul Select Design dar şi alegerea numărul unu pe segmentul de high-end, satisface pe deplin dorinţele unui design tradiţional, preponderent clasic.

Noua colecţie propusă în acest sezon, cu influenţe din stilurile Midcentury şi Regency evidenţiază o eleganţă atemporală, redată în materiale exotice şi finisaje preţioase pe foiţă de aur. Realizate în mare parte din mahon indonezian, cu detalii sculptate manual, piesele de mobilier din această colecţie sunt la fel de valoroase asemeni operelor de artă.

Caracole, o poveste de succes la nivel mondial,un model de reinventare a unui brand tradiţional stabil şi puternic, lansează piese noi de mobilier, create de designeri premiaţi în diferite competiţii internaţionale. Având drept sursă de inspiraţie arhitectura şi arta, piesele de mobilier din noua colecţie sunt realizate din materiale naturale precum, marmura fină, lemn exotic cu finisaje calde şi metal în nuanţe de auriu şi argintiu.

Aflat la a patra generaţie de artizani, Bernhardt este un brand inovativ şi modern, dar tradiţional în ceea ce priveşte prelucrarea lemnului. Piesele de mobilier din noua colecţie sunt unice cu o estetică elevată, ce pune accent pe siluetele geometrice redate în materiale naturale cu finisaje elegante.Mixul de materiale este îndrăzneţ şi creează un contrast de texturi ce oferă un aspect stratificat şi fermecător pieselor de mobilier, prin folosirea lemnului, metalului texturat, marmurei şi fragmentelor de scoică.

Alături de accesoriile şi decoraţiunile realizate de artişti celebri de peste ocean, piesele de mobilier din noile colecţii sunt alegerea ideală pentru o amenajare de poveste sau pot reprezenta şi un cadou sofisticat în prag de sărbători.

Odată cu apropierea Paştelui începe şi căutarea cadourilor potrivite menite să-i recompenseze pe cei dragi. Dar cum nu este deloc o sarcină uşoară să-i răsplăteşti aşa cum îţi doreşti, acum poţi alege să oferi un Gift Card Select Design ce poate fi personalizat pe diverse sume.

Asadar, alege să oferi în dar o experienţă luxury, pe care cei dragi cu siguranţă o vor aprecia.

Noile colecţii de mobilier pot fi descoperite pe www.selectdesign.ro sau în cele trei showroom-uri: Ethan Allen, Caracole şi Bernhardt Interiors din Galeriile Mobexpert, Băneasa Shopping City.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO