Media & Advertising

Adrian Ţuţu, câştigătorul finalei "Românii au talent", îşi compune melodiile în tren

Adrian Ţuţu, câştigătorul finalei "Românii au talent", îşi compune melodiile în tren

Autor: Pro TV

26.04.2011, 14:09 598

Adrian Ţuţu a câştigat finala "Românii autalent", difuzată de Pro TV luni seara, el intrând înconcurs cu o melodie compusă în tren.

"Nu stiu, sincer simt ca mi se taie picioarele sicred ca este cel mai frumos lucru care mi s-a intamplat in toataviata", a marturisitAdrianŢuţuimediat dupa terminareashow-ului.

Vezi mai multe pe Romanii au talent

De "Românii au talent", AdrianŢuţua aflat de la un prieten. Nu a stat nicio clipă pegânduri şi s-a înscris pe site-ul emisiunii. În tren a compus şipiesa care l-a făcut vestit: "E evident, românii autalent".

Vezi mai multe pe Romanii au talent

Dacă la preselecţii s-a prezentat cu un imn alemisiunii şi al românilor talentaţi, în semifinala concursului,Adrian Ţuţu s-areinventat şi le-a transmis gândurile lui bune tuturor prinmesajul: "Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena "Românii au talent" cu unnou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt român, deci pot!".Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.

Adrian Ţuţu a câştigat unpremiu de 120.000 de euro la finala concursului "Românii autalent". În legatura cu banii câştigaţi, AdrianŢuţu a spus: "Deocamdata numi-am facut niciun plan pentru ca nu am fost pregatit pentru asta,chiar nu m-am asteptat".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO