Media & Advertising

Batalia pentru Europa League: Dinamo-CFR si Brasov-Vaslui in semifinalele Cupei la ProTV

23.03.2010, 16:34 23

Prima semifinala a Cupei Romaniei Timisoreana, Dinamo - CFRCluj, e miercuri, 24 martie, in direct la ProTV de la ora 20:15.Aflata intr-o forma excelenta, mai ales dupa victoria din derby-ulcu Steaua, Dinamo incearca sa-i fure Clujului trofeul. Duelul sedisputa in doua manse, returul CFR - Dinamo urmand a se disputa pe14 aprilie, tot in direct la ProTV.

Intr-un an cu cel mai nebun campionat, in care primele 6 pozitiise schimba in fiecare etapa, Cupa Romaniei a devenit cea maiaccesibila metoda de a pune mana pe un trofeu si de a obtinecalificarea intr-o cupa europeana. Despartite de doar 2 puncte incampionat, Dinamo si CFR Cluj vor sa-si asigure trofeul si anuntaun duel nebun.


A doua semifinala, FC Brasov - FC Vaslui, e joi, 25 martie, indirect la ProTV la ora 20:15. Se anunta un meci de sah intreantrenorii Viorel Moldovan si Marius Lacatus, iar vasluienii vorneaparat sa devina prima echipa din Moldova care cucereste untrofeu in istorie.

Dinamo - CFR Cluj, miercuri, ora 20:15 si FC Brasov - FC Vaslui,joi, ora 20:15, in turul semifinalelor Cupei Romaniei Timisoreana,sunt in direct la ProTV si LIVE pe net pe www.protv.ro siwww.sport.ro.


Program meciuri

Miercuri, ora 20:15, LIVE la ProTV
Dinamo - CFR Cluj

Joi, ora 20:15, LIVE la ProTV
FC Brasov - FC Vaslui

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO