Media & Advertising

Burda transforma publicatia "Copilul meu" in revista lunara

12.12.2003, 00:00 19



Din decembrie, "Copilul Meu" devine revista lunara, fiind a unsprezecea publicatie periodica a companiei Burda Romania.



Lansata in anul 2001 in familia periodicelor "Ioana", revista "Copilul Meu" a fost editata ca o publicatie speciala pentru parinti cu aparitie bi-anuala. Rubricile carora se subordoneaza subiectele prezentate in revista "Copilul meu" sunt concepute atat pentru viitorii parinti, cat si pentru cei care au deja in familie un copil. Acestia pot fi parinsii unor bebelusi (rubrica "M-am nascut") sau parintii unor copii mai mari ("Omuletul meu drag", "Am crescut").



Pe langa subiectele pentru mame referitoare la ingrijirile specifice diferitelor varste ale copilului, revista mai ofera si sfaturi referitoare la educatie si cateva pagini de shopping specific nevoilor parintilor.



Burda Romania este o divizie a companiei germane Hubert Burda Media care tipareste peste 400 de titluri in 28 de tari. In tara de origine, Germania, Burda detine peste 40 de titluri, fiind astfel numarul unu in randul companiilor de presa, cu titluri de mare tiraj precum "Focus", "Burda", "Elle", "Men's Health", "Amica", "Bunte", "InStyle".



In Romania, Burda detine 11 titluri lunare si speciale de mare tiraj, printre acestea aflandu-se "Ioana" si "Cool Girl".



In ultimul an, la Burda Romania s-au facut mai multe schimbari , aparand un nou director, Michael Schroeder, o noua echipa de management precum si trei noi titluri: "Cool", "Perfect pentru casa mea" si "Copilul meu". Pentru anul 2004, Burda Romania pregateste editarea altor titluri de mare tiraj, atacand segmentul "de lux", cel al revistelor glossy.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO