Media & Advertising

Campanie Ursus pentru Euro 2004 si JO de la Atena

18.06.2004, 00:00 10



Ursus a lansat o noua serie de spoturi TV, realizate de agentia Focus/Publicis, sarbatorind astfel cele mai importante evenimente sportive ale acestui an, Campionatul European de Fotbal si Jocurile Olimpice.



Primul spot din serie - dedicat sportului rege - si-a facut aparitia pe principalele posturi TV, incepand cu 10 iunie. Spotul se incadreaza in acelasi concept Ursus din ultimul an: Ursus este magnetul care atrage prietenii la distractie. Actiunea spotului are loc in fata televizorului, unde s-a strans un grup de prieteni pentru a urmari un meci de fotbal.



"Prin acest nou spot dorim sa ne pozitionam in acesta vara, dominata de Campionatul European de Fotbal si de Olimpiada de la Atena, cat mai aproape de consumatorii nostri, care vor urmari impreuna cu prietenii momentele pline de emotie ale acestor competitii", a declarat Alexandra Rusu, Senior Brand Manager Ursus.



Regizorul spotului a fost Alexis Sweet, care a mai regizat si spotul "Ursus - magnetul", iar casa de productie a fost Multimedia Est. Filmarile pentru spot au durat doua zile si au avut loc pe stadionul Giulesti si pe terasa unei vile din apropierea Bucurestiului. Campania va fi prezenta pe TV si in presa scrisa. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO