Media & Advertising

Clipul zilei: replica lui "Chuck Norris" la reclama virală cu şpagatul "epic" pe două camioane Volvo al lui Jean Claude Van Damme. VIDEO

Clipul zilei: replica lui "Chuck Norris" la reclama...
19.12.2013, 12:44 19666

Clipul de promovare a noilor tehnologii Volvo în care actorul Jean Claude Van Damme face un şpagat pe două camioane în mişcare a primit o replică săptămâna aceasta din partea fanilor lui Chuck Norris, sub forma unei satire generate pe calculator. 

Reclama cu Jean Claude Van Damme a devenit virală la scurt timp după publicare pe YouTube, iar la o lună de la difuzare a strâns peste 60 de milioane de vizualizări.

Actorul belgian Jean-Claude Van Damme, în vârstă de 53 de ani, a demonstrat că a rămas la fel de flexibil ca în tinereţe şi a făcut şpagatul pe două camioane aflate în mişcare, într-o reclamă pentru constructorul suedez de automobile Volvo.

Starul belgian a dovedit de multe ori în filmele sale de început, precum "Kickboxer" şi "Dublu Impact/ Double Impact", că deţine o flexibilitate deosebită şi un nivel înalt de cunoştinţe în domeniul artelor marţiale.

Ajuns între timp la vârsta de 53 de ani, Jean-Claude Van Damme a arătat prin această cascadorie inedită că a rămas la fel de suplu ca în tinereţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO