Media & Advertising

"Happy Hour", lider de audienta in prima luna de la lansarea noului sezon

"Happy Hour", lider de audienta in prima luna de la lansarea noului sezon
28.09.2010, 15:40 36

Noul sezon "Happy Hour" care a debutat pe 30 august a adustelespectatorilor Pro Tv invitati unul si unul, povestiemotionante, campanii noi, multe intamplari haioase in platou, darsi audiente de top. La aproape o luna de la lansarea celui de-alpatrulea an "happy", emisiunea lui Catalin Maruta s-a plasat dinnou pe primul loc in topul audientelor, demonstandu-si inca o datapozitia de lider in intervalul sau orar (17.45-18.59). "Happy Hour"a fost, in perioada 30 august - 24 septembrie, lider de audienta in85 % din cazuri, astfel ca aproape toate editiile din noul sezon aufost pe primul loc in topul preferintelor publicului, iar cea maiurmarita editie a strans in minutul de aur 1,5 milioane detelespectatori la nivelul tarii.

In primele patru saptamani de la lansare (perioada 30 august - 24septembrie), "Happy Hour" a inregistrat o audienta medie, pepublicul din mediul urban, de 4,3 puncte de rating si 17,5 % cotade piata, in vreme ce Antena 1 a obtinut in acelasi interval detimp 3,8 puncte de rating si 15,6 procente din cota de piata.Raportul se pastreaza si pe publicul comercial din mediul urban cuvarste cuprinse intre 18 si 49 de ani: primele 20 de editii dinnoul sezon "Happy Hour" au fost lider de audienta cu o medie de 3,9puncte de rating si 20,1 % cota de piata, fata de Antena 1 care ainregistrat 2,8 puncte de rating si 14,4 % cota de piata.

"Fara falsa modestie, sunt bucuros ca prognozele s-au adeverit sica munca echipei din care fac parte este recompensata atat defrumos de catre public. In cei trei ani de emisiune am fost lideride audienta si speram asa sa fie si de acum incolo. Am inceputprima luna din al patrulea an cu dreptul. Fiecare editie in parteeste un succes, care pana la urma este demonstrat si princontinuitate", declara Catalin Maruta. Noul sezon "Happy Hour" dinaceasta toamna a debutat cu povestea senzationala a primului barbatdin lume care a nascut, Thomas Beatie, care a venit din StateleUnite in exclusivitate pe Happylica cu povesti emotionante siimagini de-a dreptul socante. Seria starurilor internationale de la"Happy Hour" a continuat apoi cu un interviu in exclusivitate cubomba sexy a tuturor timpurilor, Pamela Anderson, care a marturisitpentru emisiunea lui Maruta ca nu mai vrea sa pozeze goala, dar cavrea sa faca un duet cu Loredana. Dupa ce in sezoanele trecute"Happy Hour" s-a dovedit a fi un sustinator al campaniilor sociale,nici in acest an nu s-a dezmintit si a dat startul campaniei "Unpahar in minus", in care vedete precum Leonard Doroftei, SerbanIonescu, Mihai Alexandru sau Israela si Liviu au acceptat savorbeasca, din propria experienta, despre problemele cauzate deconsumul abuziv de alcool. Nici vedetele autohtone nu au scapat deiscoditorul Maruta, astfel ca Printul Paul si Printesa Lia,Brigitte Sfat, Petru Mircea sau Liviu Varciu si Adelina Pestritusi-au spus si ei secretele pe Happylica, ba mai mult, cei din urmaau hotarat sa mai dea o sansa relatiei lor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO