Media & Advertising

Julian Assange va oferi un interviu în direct jurnaliştilor Gândul

Julian Assange va oferi un interviu în direct...

Autor: Departamentul Social

15.05.2015, 20:55 152

Assange va fi în direct prin intermediul unei transmisiuni online şi va răspunde întrebarilor timp de o ora, dialogul fiind moderat de Claudiu Pândaru, editor-şef gândul.info, şi Andrei Luca Popescu, jurnalist gândul.info.

Publicul poate trimite întrebări pentru Julian Assange, pe pagina de Facebook "Frontline Club Bucharest / Event".

Discuţia cu Julian Assange va fi urmată de proiecţia filmului "1971", care prezintă cazul real al unui grup de activişti pentru pace care publică documente secrete compromiţătoare despre unele acţiuni ale FBI.

Julian Assange este un celebru jurnalist australian, fondator şi redactor-şef al site-ului Wikileaks, care publică documente secretizate provenite din scurgeri de informaţii.

Assange este investigat în Statele Unite din anul 2010, după ce Wikileaks a publicat o serie de documente militare şi diplomatice secrete. Jurnalistul a primit azil politic din partea autorităţilor ecuadoriene în anul 2012, fiind găzduit şi în prezent de Ambasada Ecuadorului din Londra. Pentru activitatea sa în cadrul Wikileaks, Julian Assange a câştigat multiple premii internaţionale pentru jurnalism, fiind considerat un promotor al libertăţii presei şi jurnalismului de investigatie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO