Media & Advertising

Mediafax Foto - Best of, editia a III-a

Mediafax Foto - Best of, editia a III-a
08.06.2010, 14:46 20

Mediafax Foto, liderul pietei romanesti de fotografie de presa,deschide astazi, 8 iunie, o expozitie in aer liber, pe gardulMuzeului National de Arta al Romaniei. Sunt expuse 50 de imaginidintre cele mai bune fotografii de presa ale anilor 2008 si2009.

Timp de o luna, in perioada 8 iunie - 4 iulie, oricine va trece peCalea Victoriei prin dreptul Muzeului National de Arta al Romanieiva putea vedea 50 de imagini reproduse pe panouri de maridimensiuni, la o calitate grafica exceptionala.

O expozitie fara bilet de intrare si program non-stop de vizitare,"Mediafax Foto - Best of 2008/2009" reda evenimente de primapagina, dar si fragmente memorabile de viata. De la summitul NATOdin Bucuresti la protestul muncitorilor chinezi din fata AmbasadeiChinei, de la mitingurile electorale din toamna anului trecut lasarbatorile populare de 1 Mai, de la Noaptea Muzeelor si FestivalulInternational de Teatru de la Sibiu la inclestarile din competitiisportive - toate acestea se regasesc in expozitie prin imagini caredezvaluie un unghi inedit de a privi evenimentele. Imagini ale unorpersonalitati ca Herta Müller sunt completate de portrete ale unoroameni necunoscuti, surprinsi in momente de rascruce.

La fotografiile din Romania se adauga o serie de imagini realizatede fotoreporteri sau colaboratori ai Mediafax Foto in Statele Uniteale Americii imediat dupa alegerea presedintelui Barack Obama, inKosovo in momentul proclamarii independentei provinciei fata deSerbia, in Irak, Zimbabwe si Ucraina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO