Mediafax.biz Exclusiv

Ambient: Rezultatele din primul semestru confirmă obiectivul de creştere a afacerii cu 15% în 2011

Autor: Ioan Dornescu

16.09.2011, 16:13 281

"În 2011 ne-am propus creşterea organică a cifrei de afaceri cu 15% faţă de 2010. Primul semestru confirmă obiectivul nostru pe acest an. Principala sursă de creştere este noua structură a afacerii, îndreptată spre tipurile principale de clienţi", a declarat pentru MEDIAFAX directorul general şi acţionarul majoritar al companiei, Ioan Ciolan.

Omul de afaceri nu a precizat care a fost valoarea sau evoluţia afacerilor din primele şase luni.

Anul trecut, compania a avut afaceri de 453,4 milioane lei, conform datelor remise Ministerului de Finanţe.

Planul de investiţii pentru anul 2011 cuprinde extinderea şi modernizarea showroom-urilor Ambient, a precizat Ciolan. În prezent, Ambient are 12 puncte comerciale, care acoperă centrul ţării, şi depozite, la Bucureşti şi la Braşov. Compania are 1.550 de angajaţi.

"Ne aşteptăm ca valoarea totală a pieţei DIY din România să rămână la cotele din 2010 în termeni comparabili", a mai spus Ciolan.

Pe piaţa românească de bricolaj mai activează companii precum bauMax, Bricostore, Dedeman, Hornbach, Leroy Merlin, Mr. Bricolage, Obi sau Praktiker.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO