Mediafax.biz Exclusiv

Dragoş Petrescu de la City Grill îşi face fermă bio

Autor: Cristina Rosca

22.09.2011, 20:26 322

"Acesta este un plan pentru 2012-2017. La început vom produce legume pentru zacuscă, vinetele şi mu răturile pe care le folosim în restaurantele noastre. Ulterior, vom obţine certificarea şi vom începe să producem şi bio, respectiv legume."

Petrescu spune că deţine cinci loturi, la Mihăileşti judeţul Giurgiu, pe care vrea să le unească şi să facă o fermă de 7 ha.

"Nu doresc să mă transform în agricultor, însă doresc să am un control mai bun asupra produselor pe care le utilizăm în restaurante."

Petrescu deţine lanţul de restaurante City Grill, City Café (cafenele), Caru' cu Bere (în administraţie), Buongiorno (restaurant), Hanu Berarilor (berărie), Cantina Sport Bar (bar), Bundetot (shaormerie) şi BackWerk (brutărie), cu afaceri totale de 16 mil. euro în 2010.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO