Mediafax.biz Exclusiv

Încasările hotelului de cinci stele JW Marriott au crescut cu 15% în noaptea de Revelion

Autor: Mirabela Tiron

04.01.2012, 19:33 101

Încasările JW Marriott s-ar putea ridica la circa 570.000 de lei (132.000 euro) în seara de Anul Nou, potrivit calculelor ZF, ce iau în considerare 850 de pachete vândute şi un preţ mediu de 670 de lei (tariful variind în funcţie de restaurant).

"Rezultatele exacte nu le am încă, dar estimarea noastră arată o creştere cu 9% a numărului de invitaţi faţă de anul anterior, respectiv plus 15% la încasările din noaptea de Anul Nou faţă de 31 decembrie anul anterior", a declarat Meda Vasiliu, directorul de vânzări al hotelului de cinci stele.

JW Marriott este hotelul de lux din Capitală care a pus la dispoziţie cele mai multe locuri pentru petrecerea de Revelion, aproape 1.000, în Grand Ballroom, Constanţa Ballroom, JW Steakhouse (deschis anul trecut) şi restaurantul Champions.

În primele trei restaurante menţionate mai sus preţul pachetului de Revelion a fost de 890 de lei de persoană. Petrecerea de Revelion a fost mai ieftină în restaurantul Champions, 450 de lei de persoană.

Rezervările au venit încă din septembrie, înainte ca oferta să fie publicată. Societatea Companiilor Hoteliere Grand, pe care este înregistrat hotelul de cinci stele JW Marriott din Capitală, dar şi alte active, aşteaptă afaceri de 104 milioane de lei (24,7 mil. euro) anul trecut, mai mult cu 6% faţă de anul anterior.

Celelalte hoteluri de cinci stele din Bucureşti nu au făcut publice date cu privire la numărul de pachete vândute de Revelion sau la încasările obţinute.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO