Mediafax.biz Exclusiv

PricewaterhouseCoopers şi Ernst & Young, contracte de 0,45 mil. euro cu Romtelecom

PricewaterhouseCoopers şi Ernst & Young, contracte de 0,45 mil. euro cu Romtelecom

Autor: Adrian Seceleanu

17.08.2011, 18:57 302

Conform datelor din document, PricewaterhouseCoopers va încasa 210.000 euro pentru auditarea situaţiilor financiare ale Romtelecom în conformitate cu Standardele Naţionale de Contabilitate şi pentru întocmirea "pachetului de raportare către grupul OTE - Deutsche Telekom conform standardelor internaţionale de raportare financiară la 31 decembrie 2011".

PWC va încasa 15.000 şi pentru auditarea situaţiilor financiare consolidate ale Romtelecom întocmite în conformitate cu standardele internaţionale de raportare financiară aferente exerciţiului financiar care se încheie la 31 decembrie 2011. Pe de altă parte, Ernst & Young va încasa 170.000 de euro pentru "auditarea situaţiilor financiare separate ale Romtelecom pentru anul 2010". În aceeaşi şedinţă a AGA a fost aprobată numirea noului CEO al Romtelecom Stefanos Theocharopoulos (foto) ca administrator al companiei, cu un mandat de patru ani, conform documentului.

Theocharopoulos, care a venit în România în ianuarie 2008 pentru a prelua conducerea Cosmote România, a declarat într-o conferinţă de presă că are un mandat de trei ani în funcţia de CEO al Romtelecom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO