Mediafax.biz Exclusiv

Rehau se reorientează către piaţa energiilor regenerabile şi aşteaptă primele rezultate semnificative în 2-3 ani

20.01.2011, 13:59 34

"Vom atingeacest obiectiv prin eforturi susţinute de promovare, prininvestiţii în personal. Rezultate semnificative vom obţine peste2-3 ani, când aceste soluţii vor fi mai cunoscute şi mai accesibileîn România", a declarat pentru Ziarul Financiar Emil Pop,directorul general al Rehau Polymer, subsidiara locală a grupuluigerman Rehau.

Firma a încheiat anul trecut cu afaceri de48,5 milioane de euro în România.

Rehau a început să se reorienteze din 2009către domeniul energiilor regenerabile, prin vânzarea de pompe decăldură, sisteme bazate pe geotermie şi sisteme solare, strategiade dezvoltare pe termen lung fiind de poziţionare a companiei caofertant de soluţii bazate pe astfel de energii.

Rehau Polymer, specializată în prelucrareapolimerilor, produce materiale pentru construcţii, industrie,precum şi componente auto.

Anul trecut, nivelul vânzărilor subsidiareilocale a fost în linie cu estimările de la începutul anului, cândcompania îşi bugetase o cifră de afaceri de 48 de milioane deeuro.Pentruanul 2011, managerul estimează că cifra de afaceri va înregistra ocreştere de peste 7%, până la aproximativ 52 de milioane deeuro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO