Mediafax.biz Exclusiv

Scandia a luat director comercial de la Vegeta

Autor: Adelina Mihai

26.07.2011, 19:04 286

"Am plecatde la Podravka pentru că am terminat proiectul de dezvoltare acompaniei pe pieţele din România şi din Bulgaria. Pentru mine,Scandia reprezintă o provocare, pentru că trebuie să identificnevoile companiei şi să dezvolt o strategie care va fi implementatăîn următorii 3 ani. Sunt într-o fază incipientă şi lucrez cu unbuget deja aprobat, de aceea este încă prematur să spun ce voischimba în următoarea perioadă", a spus Săracu.

Scandia a avut în 2010 afaceri de46,1 mil. euro faţă de 47,9 mil. euro în anul precedent.

Înainte de Podravka, CristinaSăracu a lucrat ca director naţional de vânzări în cadrulproducătorului de hârtie Comceh Călăraşi pentru o perioadă de unan, iar în perioada 2000 - 2002 a fost national sales coordinatorîn cadrul furnizorului de produse de igienă pentru femei BellaRomânia.

Absolventă a UniversităţiiPolitehnice din Bucureşti, ea a urmat şi cursurile programului deExecutive MBA oferit pe piaţa locală de Tiffin University.Scandia estecontrolată de firma Elga Suisse Alimentari din Elveţia, prinintermediul firmei Elga Comerţ.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO