Turism

Touring Europabus, firma lui Dragoş Anastasiu, afaceri în creştere cu 34%

Touring Europabus, firma lui Dragoş Anastasiu, afaceri...

Autor: Mirabela Tiron

04.09.2013, 16:48 433

Compania Touring Europabus, care deţine reţeaua de agenţii de turism Eurolines şi TUI Travel Center, a finalizat primul semestru cu afaceri de 107 mil. lei (24 mil. euro), în creştere cu 34% faţă de aceiaşi perioadă a anului trecut, potrivit reprezentanţilor companiei. Firma este controlată de omul de afaceri Dragoş Anastasiu.

“(...) Creşterea vânzărilor este susţinută şi de dezvoltarea reţelei TUI”, au transmis reprezentanţii companiei. Reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines are  77 de agenţii de turism, din care 14 deschise anul acesta. Din 2011, Touring Europabus România este reprezentantul exclusiv în România şi Republica Moldova al touroperatoruluiTUI Travel PLC, prin intermediul TUI TravelCenter.
“O creştere substanţială, de 75%, s-a înregistrat în primele şase luni ale anului la vânzările de pachete turistice distribuite prin reţeaua TUI TravelCenter şi Eurolines (...)”. Vânzările de bilete de avion au crescut cu 20% iar cele de bilete de autocar pe rute internaţionale cu 8%, potrivit reprezentanţilor companiei.

 Touring Europabus România este parte a Grupului Eurolines, care a avut în primul semestru o cifră de afaceri de 152 mil. lei (34 mil. euro), în creştere de 25% faţă de primul semestru al anului trecut. Din Grupul Eurolines fac parte 18 companii din România, Germania şi Republica Moldova.



 

 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO