Politică

Antonescu: Nu aş susţine candidatura lui Isărescu la Preşedinţia României

Antonescu: Nu aş susţine candidatura lui Isărescu la Preşedinţia României
03.10.2010, 12:54 17

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică, laProTv, în emisiunea "După 20 de ani",că nu ar susţine candidatura guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, laPreşedinţia României, el transmiţându-i acestuia să nu mai facăafirmaţii generale, "de neatacat din Patagonia până în Suedia",scrie Mediafax.

Solicitat să comenteze afirmaţiile recente ale guvernatoruluiBNR, Mugur Isărescu, referitoare la insuficienţa intenţiilor bune,la capcana populismului din discursul public şi la drumul spre iad,Antonescu a opinat că acestea au o "generalitate strivitoare".

"Afirmaţiile ex catedră ale guvernatorului sunt greu de comentatsau de infirmat. Au o generalitate strivitoare", a spus Antonescula Pro TV,care a adăugat că spusele lui Isărescu privind creşterea tendinţeide a promite mai mult din cauza apropierii alegerilor reprezintă"un adevăr general" la care subscrie.

Întrebat textual dacă ar susţine candidatura lui Isărescu lafuncţia supremă în stat, preşedintele liberal a dat un răspunsnegativ, dar nu a detaliat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO