Politică

Băsescu: Azi retrimit la Parlament legile privind TVA de 5% şi neimpozitarea pensiilor

Băsescu: Azi retrimit la Parlament legile privind TVA de 5% şi neimpozitarea pensiilor

Autor: Mediafax

02.11.2010, 16:04 23

Preşedintele Traian Băsescu a anunţat că, în cursul zilei demarţi, va retrimite Parlamentului legile care prevăd reducerea TVAla 5% la alimentele de bază şi neimpozitarea pensiilor mai mici de2.000 de lei.

"În cursul zilei de astăzi (marţi - n.r.) le voi retrimite laParlament pe ambele, celebrele legi votate din greşeală. Da, le voitrimite înapoi la Parlament pentru reexaminare şi pentru punere înconcordanţă cu angajamentele internaţionale ale României şi cunevoia de predictibilitate în fiscalitate", a declarat TraianBăsescu, răspunzând unei întrebări referitoare la legile careprevăd reducerea TVA la 5% la alimentele de bază şi neimpozitareapensiilor mai mici de 2.000 de lei.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat şi luni seară, la TVR 1,că nu va promulga legile care prevăd reducerea TVA la alimente şineimpozitarea pensiilor mici, menţionând că nu crede că cele douăacte normative au fost votate "din greşeală" de parlamentarii dinarcul puterii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO