Politică

Basescu: Nu ma ocup de sotii angajatelor mele!

25.10.2005, 19:15 10

Presedintele Traian Basescu a afirmat ieri ca nu i-a cerut fostului consilier prezidential Elena Udrea sa renunte la functie si ca a aflat din presa despre demisia acesteia.

Sefa cancelariei prezidentiale Elena Udrea a renuntat vineri la pozitia sa de la Palatul Cotroceni, invocand atacurile "profund nedrepte" indreptate asupra sa si a altor persoane care sustin lupta anticoruptie".

Numele Elenei Udrea si cel al sotului sau, omul de afaceri Dorin Cocos, au fost asociate in presa de mai multe scandaluri. Ieri, un cotidian central l-a acuzat pe Cocos ca a incercat sa mituiasca un jurnalist. Intrebat daca i-a cerut Elenei Udrea sa demisioneze din acest motiv, Basescu a spus: "Sa nu credeti ca eu am in obiectiv sa ma ocup de sotii angajatilor, iar daca mergeti pe considerentul ca i-as fi cerut eu sa demisioneze, mai bine renuntati".

Tot ieri, aflat la podul de la Maracineni, presedintele a discutat cu localnicii si cu detinutii care i s-au plans ca justitia a fost prea cruda cu ei. "Judecatorii sunt prea aspri cu voi si prea blanzi cu cei care devalizeaza banci, care pacalesc sute de mii de oameni. Sunt deficiente de procedura. Cei care se bat pentru pamanturi, prin Baneasa, care schimba pamanturi de la aeroport la altii... Ei sunt plini de noroc in viata", a spus Basescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO