Politică

Boc îl apără pe ministrul Sănătăţii: Are susţinere pentru a face reforma în sănătate, pentru că este necesară

Autor: Mediafax

09.04.2011, 12:39 41

Premierul Emil Boc a declarat, sâmbătă, că ministrul Sănătăţii"are susţinere pentru a face reforma în sănătate, pentru că estenecesară" şi că, din primele analize, "nu rezultă o cauzalitatedirectă" între decesul celor două persoane din judeţele Vâlcea şiConstanţa şi desfiinţarea spitalelor, informează Mediafax.

Emil Boc a fost întrebat, la Miercurea Ciuc (Harghita), cumapreciază reforma din sănătate, el spunând că aşteaptă evaluărilefinale "de la ministrul Sănătăţii şi de la cei abilitaţi",transmite corespondentul MEDIAFAX.

Premierul a precizat că îl susţine pe ministrul Cseke Attila"pentru a face reforma în sănătate".

"Ministrul Sănătăţii are susţinere pentru a face reforma însănătate, pentru că este necesară", a afirmat Boc.

Referitor la moartea celor două persoane la Bălceşti (Vâlcea) şiBăneasa (Constanţa), premierul a spus că din prima analiză care i-afost prezentată " nu rezultă o cauzalitate directă între cele douădecese şi desfiinţarea centrului de sănătate şi a aceluispital".

"Din analizele efectuate, s-a spus foarte clar că atâtaccidentul cerebral, cât şi infarctul nu au legătură cudesfiinţarea centrului de sănătate, pentru că chiar dacă ele ar fifuncţionat, acei oameni nu puteau fi trataţi acolo", a spus EmilBoc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO