Politică

Campania electorala, etapa finala

Campania electorala, etapa finala
08.11.2009, 23:15 25

Traian Basescu (PD-L):
Mai vreau o data
"Nu am avut un mandat usor, dar sprijinit de voi, l-am dus pana lacapat si chiar daca tot timpul am fost sub presiunea majoritatiinereformiste din Parlament si a trusturilor media a mogulilorVoiculescu si Vantu, azi vin si va spun ca, desi nu mi-a placut,mai vreau o data. Mai vreau un mandat pe care vi-l cer pentru caimpreuna trebuie sa continuam reformarea Romaniei."

Hunor Kelemen (UDMR):
Maghiarii nu-l iarta pe Basescu
"Domnul Traian Basescu a facut foarte multe vizite in tara, nunumai in comunitatile maghiare. A fost de cateva ori si in secuimesi a fost de fiecare data bine primit ca un sef de stat si mi separe un lucru normal, dar nu a promis nimic secuilor, maghiarilordin Harghita si Covasna. Tot de numele domnului Basescu se leaga siacea declaratie de la Budapesta, cand el a raspuns la intrebareaunui jurnalist spunand ca 'autonomie niciodata'. Deci acestelucruri au ramas in memoria colectiva a celor din cele douajudete."

Sorin Oprescu (independent):
Sunt viu si nu jignesc
"Eu sunt viu, sunt un candidat care ma adresez oamenilor si eu inviata mea n-am facut niciodata bascalie, asa cum au afirmat unii.Toata chestia cu coloratul ramane la latitudinea impotentilor carenu pot sa glumeasca. In general, oamenii care nu pot sa glumeascasi care nu au simtul asta al romanului sunt prosti, pentru ca ei senasc jigniti si atunci le repugna faptul ca am un limbaj colorat. Ecolorat cu bun-simt si cu respect."

Mircea Geoana (PSD):
Astept victoria de Mos Nicolae
"Va chem la un vot epocal si istoric care poate sa schimbe directiaRomaniei catre bine sau, in continuare, catre rau, catre unitatesau catre dezbinare, pentru tineri sau pentru emigrarea instrainatate. Nu va fi suficienta pentru viitorul presedinte osimpla victorie mediocra, dar pentru misiunea viitorului presedintesi Guvern pe care il instalam de Craciun avem nevoie, pentruvictoria de Mos Nicolae, cand Basescu ia bataie, de o participaremasiva la vot."

Crin Antonescu (PNL):
Respect tiganii, prostituatele si drogatii
"Tiganii, prostituatele si drogatii, fara a-i asocia, sunt cetatenicu toate drepturile, ii respect si le respect dreptul de vot siconsider ca trebuie ajutati fiecare. Fata de ei, statul are anumitedatorii si responsabilitati si noi la fel. Eu cred ca electoratullui Basescu este format din oameni diversi, cu diverse culori siocupatii si consider periculos sa spun ca un electorat este mai bunsau mai rau. Democratia inseamna egalitate si respect si stau devorba cu Basescu si Geoana pentru ca in spatele lor stau voturilecelor care i-au ales in aceste functii, voturi valabile sirespectabile."

Radu Mazare (PSD):
Sa-i dam un sut in fund lui Basescu
"Basescu a facut treaba? Nu! Hai sa-i dam un sut in fund! Ma maiintreaba lumea de ce-l sustin pe Geoana. Pai are fata depresedinte! Pe alalalt, stramb, care se uita asa (crucis, n.n.) sicare ne mai si minte, cum dracu' sa-l mai votez presedinte?"

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO