Politică

Cine sunt strategii isralieni care s-au ocupat de campania de comunicare a PSD pentru alegerile parlamentare

Cine sunt strategii isralieni care s-au ocupat de...

Autor: Raluca Pancu

18.12.2016, 13:52 737

PSD a apelat, pentru alegerile parlamentare, la doi strategi israelieni având în vedere parcursul lor de succes înregistrat în social media. Moshe Klughaft şi Sefi Shaked au coordonat o campanie agresivă şi creativă care a ajutat PSD să obţină lejer victoria pe 11 decembrie, cu un scor de 45.67%, mai mult decât dublu faţă de PNL, care a luat 20.4% din voturi, informează The Jerusalem Post.

Moshe Klughaft este cunoscut pentru succesul său înregistrat în postura de strateg al Bayit Yehudi (n.r - partid al evreilor ultraortodocşi), lucrând şi la ceea ce a însemnat protestul rezerviştilor în urma războiului din Liban din 2006, care a ajutat, practic, dreapta să revină la putere, dar şi la o campanie care şi-a propus să urgenteze studiul asupra matematicii , care l-a avut în centru pe fostul preşedinte, Shimon Peres, notează The Jerusalem Post.  Shaked a mai coordonat campanii şi pentru prim-ministrul Benjamin Netanyahu şi pentru preşedintele partidului Shas, Arye Deri.

PSD a apelat la cei doi strategi israelieni graţie succesului înregistrat, de-a lungul timpului, în social media şi experienţei pe care o au în gestionarea noilor reţele de socializare. Campania pentru parlamentare a schimbat, astfel, imaginea partidului, care a reuşit să devină o alternativă pentru segmentul tinerilor şi celor care se revendică a fi patrioţi.

Citiţi articolul integral pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO