Politică

Claudia Boghicevici, ministrul muncii: Vom înfiinţa la minister o comisie pentru locuri de muncă

Autor: Mirabela Tiron

14.03.2012, 13:18 140

Claudia Boghicevici, şefa Ministerului Muncii, a declarat în cadrul Forumului IMM-urilor că plănuişte să înfiinţeze la minister o comisie pentru locuri de muncă, ce se va ocupa de elaborarea unor măsuri cu impact asupra mediului de afaceri.

Boghicevici a precizat că această comisie pentru locuri de muncă va fi formată din reprezentanţii Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Inspecţia Muncii, Casa Naţională de Pensii, din reprezentanţi ai IMM-urilor, experţi ai firmelor de consultanţă financiară şi va fi coordonată direct de către ministerul pe care îl conduce.

"Politicile de stimulare a pieţei muncii sunt făcute pentru a ajuta IMM-urile, dar î este nevoie de o colaborare directă şi instituţionalizată, pentru a cunoaşte problemele şi recomandările companiilor", a spus ea.

Cei care sunt deja angajaţi în minister vor face parte şi din Comisia pentru locuri de muncă. Ea declarat că această comisie este gândită ca un canal de comunicare între IMM-uri şi minister.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO