Politică

Cristian Buşoi, desemnat candidatul PNL pentru Primăria Capitalei de organizaţia Bucureşti

Cristian Buşoi, desemnat candidatul PNL pentru Primăria...

Autor: Cătălina Mănoiu

09.12.2015, 19:27 148

Liberalii din organizaţia Bucureşti s-au reunit miercuri, într-o şedinţă specială, în vederea desemnării candidatului la Primăria Capitalei, care ar urma să fie anunţat la Consiliul Naţional de vineri. Candidatul este desemnat în baza sondajelor de opinie comandate de PNL. Cristian Buşoi, înscris în cursa internă pentru Primăria Capitalei, a apărut, marţi, alături de preşedintele Klaus Iohannis, la un eveniment legat de patrimoniul Bucureştiului, cei doi evitând să explice prezenţa eurodeputatului, însă aceasta a fost interpretată ca un semnal de susţinere din partea şefului statului.

De altfel, întrebat de juranlişti, copreşedintele Vasile Blaga declara, luni, la finalul şedinţei PNL, că eurodeputatul este o variantă pentru Primăria Capitalei.

Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi s-a înscris, în luna iulie, în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei, spunând că îşi doreşte să propună "politici publice după modelul oferit României de preşedintele Klaus Iohannis".

În cursa internă pentru Primăria Capitalei, s-au mai înscris atunci prim-vicepreşedintele Ludovic Orban, deputatul Costică Canacheu şi Petre Roman, care a ieşit automat din discuţie în condiţiile în care este cercetat în dosarul Mineriadei.

Pentru sectoare s-au înscris următorii liberali: Sector 1 – Diana Tuşa, Sector 2 – Dan Cristian Popescu, Sector 3 – Eugen Nicolăescu, Cristian Tudorache, Bogdan Jansen, Sector 4 – Marius Rogin, Sector 5 – Ovidiu Raeţchi, Sector 6 – Răzvan Mironescu.

 


 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO