Politică

Cristian Enache, IT-ist: Dacă pe buletinul de vot ar fi opţiunea „nu mă reprezintă niciun candidat”, pun pariu că aceasta ar câştiga alegerile din primul tur

Cristian Enache, IT-ist: Dacă pe buletinul de vot ar fi...
03.10.2014, 09:35 485

Cristian Enache, un tânăr IT-ist,  şi Cristian Leaţă, student la Oxford, doi dintre challengerii VREAU PREŞEDINTE, au fost invitaţii unei dezbateri speciale în care, pe rând, au intrat în rolul unui preşedinte, dar au vorbit şi despre una din marile probleme ale societăţii româneşti: lipsa de implicare a cetăţeanului, de participare prin vot la luare deciziilor.

„Aş fi de acord cu introducerea votului obligatoriu în condiţiile în care pe buletinul de vot apare o opţiune în plus care să spună clar „nu mă reprezintă niciun candidat”. Pun pariu că această opţiune ar câştiga alegerile din primul tur”, a comentat Cristian Enache.

Dacă ar fi să ceară ceva alegătorilor, din postura de preşedinte, Cristian Leaţă a spus că ar cer un singur lucru: implicarea.

Ce au zis cei doi challengeri vreaupresedinte.ro despre anunţului lui Traian Băsescu că va demisiona în cinci minute, cum au răspuns la întrebarea referitoare la graţierea lui Gigi Becali şi cum au comentat lansările lui Victor Ponta, Klaus Iohannis şi Elena Udrea, puteţi urmări în filmul de mai jos.

Citiţi articolul integral şi urmăriţi interviul pe vreaupresedinte.gandul.info.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO