Politică

Cum arată legea salarizării - varianta discutată în şedinţa coaliţiei

17.11.2010, 10:11 26

După o şedinţă de trei ore, liderii Coaliţiei au trasat axelesalariale pentru bugetari pentru anul 2011, scrie Gândul. Sunt veşti bune, având în vedere că aceştia, în modunitar, îşi vor recupera 15% din cei 25% pierduţi în cursul acesteiveri.

Mai mult, cei care au venituri sub 1.000 de RON vor beneficia deo atenţie specială din partea Guvernului pentru a trece pesteaceastă periodă dificilă.

"Toată lumea vrea să facă două lucruri: să majorăm veniturile pecare le au bugetarii şi pe cei care au venituri sub 1.000 de RONsă-i ajutăm într-un fel să treacă peste această perioadă dificilă,pentru că o majorare cu 25%- cât ar însemna revenirea- peveniturile pe care are statul astăzi este imposibil. Şi-atunceamajorarea pe care am încercat să o forţăm cu o doză destul de marede risc după părerea mea ar fi de 15% unitar", a declarat, pentruGândul, liderul minorităţilor naţionale din Parlament, VarujanPambuccian. Citiţi mai multe despre legea salarizării într-un material exclusiv pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO