Politică

Evaluarea lui Augustin Lazăr: 63 de pagini şi cinci capitole

Evaluarea lui Augustin Lazăr: 63 de pagini şi cinci...

Autor: Departamentul Social

24.10.2018, 18:07 65

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că evaluarea procurorului general Augustin Lazăr are 63 de pagini, raportul fiind structurat pe cinci capitole, dintre care ultimul conţine propunerile.

"Voi prezenta într-o scurtă declaraţie de presă, raportul privind activitatea mangerială a procurorului general. Raportul e structurat pe cinci capitole şi părţi. Prima parte se referă la baza juridică, temeiul legal, a doua la premise, a treia la evaluarea in sine, a patra concluzii, a cincea propuneri. Raprortul are 63 de pagini şi sigur veţi fi de acord cu faptul că nu îi pot da citire cuvânt cu cuvânt pentru că ne prinde noaptea aici", a spus Tudorel Toader.

"Voi face o scurtă sinteză, după care, îl veţi găsi pe pagina de internet a MJ. Temeiul legal pentru redactarea raportului de evaluare se raportează la art 132 din Constituţie, care spune că procurorii îşi desfăşoara activitatea", a mai spus Toader.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO