Politică

Începe războiul rece? Antonescu, întrebat de ce Ungureanu l-a sunat pe Ponta, nu şi pe el: Poate se simţeau mai apropiaţi

Începe războiul rece? Antonescu, întrebat de ce Ungureanu l-a sunat pe Ponta, nu şi pe el: Poate se simţeau mai apropiaţi

Foto: Razvan Chirita

Autor: Mediafax

08.02.2012, 15:41 1784

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, întrebat de ce premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu l-a contactat telefonic pe Victor Ponta şi nu şi pe el, că, probabil, Ungureanu şi Ponta se simţeau mai apropiaţi din punct de vedere personal.

Antonescu a mai spus că nu găseşte nimic rău în faptul că Ungureanu l-a sunat pe Ponta şi nu pe el, apreciind că acest lucru constituie "un progres al telecomunicaţiilor".

Întrebat cum apreciază faptul că Ungureanu l-a sunat pe Ponta şi nu şi pe el, Antonescu a răspus: "Ca pe un progres al telecomunicaţiilor".

"Aicea nu aş vrea să confundăm lucrurile. Nu găsesc nimic rău, suntem oameni civilizaţi. Avem telefoane, de asta am şi spus că e un progres al telecomunicaţiilor. L-a sunat pe Victor Ponta, nu ştiu, poate personal se simţeau mai apropiaţi", a adăugat Antonescu.

Liderul liberal a precizat că nu are o relaţie apropiată cu Mihai Răzvan Ungureanu.

"Trebuie să spun că şi eu cu Mihai Răzvan Ungureanu nu am o relaţie apropiată, dar nu am nici ceva de împărţit sau vreo relaţie ostilă. Am avut relaţii unde ne-am întâlnit, rar, bună ziuna, bună ziua. Ne ştim, deci putea foarte bine să mă sune pe mine. O fi tras la sorţi, nu ştiu. Aşa s-a nimerit", a spus Antonescu.

Premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu l-a sunat, marţi, pe preşedintele PSD Victor Ponta, pentru o întrevedere legată de formarea şi învestirea noului Guvern, acesta răspunzându-i că acceptă să discute cu el, dar decizia politică a USL, de a nu participa la votul de învestitură, nu se schimbă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din USL.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, că a vorbit la telefon cu premierul desemnat, Mihai Răzvan Ungureanu, şi va mai vorbi cu acesta, pentru că a avut şi are o relaţie civilizată cu acesta, însă nu au stabilit o eventuală consultare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO