Politică

Liviu Dragnea îşi doreşte, la finalul CEx al PSD, un vot

Liviu Dragnea îşi doreşte, la finalul CEx al PSD, un vot

Autor: Ionel Dancu

21.09.2018, 18:39 9894

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea îşi doreşte ca discuţiile din şedinţa de vineri  a Comitetului Executiv al PSD să se încheie cu un vot, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX. Cu toate acestea, nu se ştie ce va viza acest vot.

După cinci ore de discuţii, până la ora transmiterii aceştei ştiri, nimeni nu a cerut explicit demisia liderului PSD, Liviu Dragnea.

Conducerea lărgită a PSD dezbate, vineri, "Declaraţia privind Starea Partidului Social Democrat".

Documentul propune 19 măsuri, printre care demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al PSD şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, precum şi asigurarea interimatului conducerii partidului de către premierul Viorica Dăncilă până la organizarea unui Congres Extraordinar, în prima parte a anului 2019.

Declaraţia este semnată de un „Comitet de iniţiativă” format din Paul Stănescu, vicepreşedinte al PSD, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării, Gabriela Firea, vicepreşedinte al PSD şi primar general al Capitalei şi Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte al PSD şi vicepreşedinte al Senatului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO