Politică

Ministru Justiţiei, Tudorel Toader, după discuţia cu Dragnea: Am discutat despre ordonanţa care a fost adoptată

Ministru Justiţiei, Tudorel Toader, după discuţia cu...

Autor: Departamentul Politic

17.10.2018, 13:55 141

Ministru Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat miercuri, referitor la discuţia de câteva minute cu Liviu Dragnea, că aceasta a vizat ordonanţa de urgenţă privind legile justiţiei şi deplasarea sa la Comisia de la Veneţia.

"Mâine după-amiază voi pleca la lucrările Comisiei de la Veneţia. Am discutat despre OUG care a fost adoptată, a preluat unele dintre recomandările Comisiei din avizul preliminar. La comisie voi prezenţa evoluţiile legislative de la noi, în sensul avizului preliminar al comisiei, participând cu inters să vedem forma finală a avizului", a declarat Tudorel Toader, după discuţia cu Liviu Dragnea, care a durat câteva minute.

Ministrul Justiţiei a mai spus că nu a mers la Comisia de la Veneţia pentru a cere aprobare.

"Nu am mers la comisie pentru a cere aprobare, pentru a lua un aviz pe forma definitivă a proiectului fără prealabile discuţii cu decicenţii naţionali. M-am dus, nu pe cont propriu, ci în imita unui mandat de reprezenntare, de discuţie din parte a Guvernului României. Pe baza acestei forme am avut mai multe discuţii în zile diferite", a mai spus Toader.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO