Politică

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog: Florin Iordache nu şi-a dat demisia. Este încă ministru

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog: Florin Iordache...

Autor: Cătălina Mănoiu

05.02.2017, 15:41 833

''A venit la şedinţă. Nu şi-a dat demisia. Este ministru'', a răspuns ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, întrebat dacă ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a demisionat în urma şedinţei de Guvern în care a fost abrogată OUG 13.

Florin Iordache şi Ministerul Justiţiei îşi asumă răspunderea pentru ce s-a întâmplat legat de scandalul privind OUG 13, a anunţat sâmbătă seara premierul Sorin Grindeanu, arătând că a existat o proastă comunicare.

''Cred că e important să mai spunem un lucru şi anume faptul că toate argumentele pe care noi le-am avut în susţinerea acestei ordonanţe n-au fost foarte bine comunicate. Din acest motiv s-a creat foarte multă confuzie, s-au creat foarte multe distorsiuni, care n-au legătură cu ceea ce până la urmă s-a adoptat. Şi de aceea Ministerul Justiţiei şi ministrul Justiţiei îşi vor asuma şi îşi asumă consecinţele'', a declarat şeful Executivului la Palatul Victoria.

El a părăsit sala de conferinţe fără să precizeze la ce se referă prin această asumarea a răspunderii, în condiţiile în care s-a vehiculat public o plecare a lui Florin Iordache din Cabinet.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO