Politică

Ponta: Referendumul va fi organizat conform deciziei Curţii Constituţionale. Presedintele PE: Valorile UE trebuie respectate de toţi.

Ponta: Referendumul va fi organizat conform deciziei...

Autor: Departamentul Politic

11.07.2012, 19:44 678

Valorile europene trebuie respectate de către toate statele membre ale Uniunii Europene, fără excepţie, şi este important ca la referendumul de demitere a preşedintelui Traian Băsescu să fie asigurat cvorumul necesar, conform deciziei Curţii Constituţionale, a afirmat preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz.

Referendumul va fi organizat conform deciziei Curţii Constituţionale, procedura urmând să fie reglementată de către Parlament, a declarat, la Bruxelles, premierul Victor Ponta, precizând că l-a asigurat în acest sens pe preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz.

El s-a întâlnit, miercuri, la Bruxelles, cu premierul Victor Ponta pentru o discuţie la finalul căreia oficialul PE a precizat că şi-a exprimat temerile şi îngrijorările legate de situaţia politică din România.

"Am fost asigurat de către premierul român că toate standardele UE vor fi respectate", a spus Schulz.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO