Politică

Reacţii în prima zi după vot

12.06.2012, 00:02 28

Băsescu: Ferească Dumnezeu de mai rău!

Preşedintele Traian Băsescu a fost întrebat ieri înainte de întâlnirea de la Cotroceni cu Prinţul Charles cum comentează rezultatul alegerilor locale, el răspunzând râzând: "Ferească Dumnezeu de mai rău!".

"Bună ziua. Aţi votat?", i-a întrebat şeful statului pe jurnalişti înainte de a-l întâmpina pe Prinţul Charles.

Jurnaliştii au răspuns afirmativ, iar preşedintele a continuat râzând: "Buletinele la control".

Întrebat de jurnalişti dacă se aştepta la "asemenea rezultate", şeful statului a răspuns râzând: "Ferească Dumnezeu de mai rău!".

Prigoană: Rezultatul meu e un succes incredibil, mă aşteptam la 11%

Candidatul PDL la Primăria Capitalei, Silviu Prigoană, a declarat că eşecul său în alegeri a fost cauzat de alternanţa la putere, adăugând că el se aştepta la 11%, iar rezultatul de 16-17% "e un succes incredibil".

"E un joc democratic care se întâmplă peste tot pe planetă: alternanţa la putere. A fost un vot politic, a fost de aşteptat, ştia toată lumea rezultatul. Din punctul meu de vedere, a fost un mare succes pentru PDL", a spus Prigoană.

Întrebat fiind dacă ştia dinainte rezultatele, deputatul democrat-liberal a confirmat, adăugând că acestea i-au depăşit aşteptările. "Eu mă aşteptam să avem 11%, faptul că a fost 16-17% e un succes incredibil."

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO