Politică

Stanescu,UNPIR:In prezent, principalul obiectiv al Guvernului este salvarea, nu relansarea economica

06.06.2010, 11:46 23

Autoritatile au, in prezent, drept obiectiv principal salvareasi nu relansarea economica, situatia executiei bugetare indicand osituatie disperata, este de parere presedintele Uniunii Nationale aPracticienilor in Insolventa din Romania (UNPIR), Arin Stanescu,citat de Mediafax Business.

"Sentimentul meu este ca in momentul de fata Guvernul nu sepoate gandi la nimic, decat la faptul ca nu mai sunt bani pentruplata salariilor si a pensiilor. Nu mai sunt bani. Eu va spuncinstit: il cunosc pe domnul Vasilescu (Adrian, n.r.) de foartemulti ani, am discutat de multe ori cu domnia sa, eu atat desperiat nu l-am vazut de cand ma stiu pe consilierul guvernatoruluiBNR. Speriat de situatia in care ne aflam. (...) Domnia sa acaracterizat executia bugetara ca avand o crapatura, o crevasa spuneu", a declarat Stanescu, la emisiunea "Dupa 20 de ani", transmisa duminicade ProTV.

El a adaugat ca datele privind executia bugetara publicaterecent de Ministerul Finantelor reflecta tragedia si "situatiaabsolut disperata" in care ne aflam.

"Toate masurile de relansare raman in urma chestiunii salvariiintr-un fel sau in altul, pentru ca in momentul de fata eu,personal, cred ca guvernantii nostri nu se pot gandi la nimicconstructiv, fiind absolut concentrati numai pe posibilitatea degasire a unor solutii pentru a nu intra in incetare de plati", aprecizat Stanescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO