Politică

Tariceanu: Basescu nu mai mediaza, ci joaca pentru PD-L

30.10.2008, 18:56 20

Premierul Calin Popescu-Tariceanu a declarat, ieri, la Bacau, ca presedintele Traian Basescu "si-a pierdut calitatea de mediator si ca este un jucator politic care vrea sa joace in favoarea PD-L in preajma campaniei electorale".

Premierul a apreciat ca nu grevele sunt solutia pentru rezolvarea problemelor in acest moment. El a spus ca seful statului si-a pierdut calitatea de mediator. "O astfel de atitudine nu mi se pare caracteristica pentru un mediator, e un jucator politic care vrea sa joace in favoarea PD-L in preajma campaniei electorale", a spus Tariceanu.
Presedintele Traian Basescu a promulgat legea majorarii cu 50% a salariilor din educatie in pofida afirmatiilor Guvernului potrivit carora o astfel de masura ar afecta echilibrul economic.
Guvernul a emis o ordonanta de urgenta prin care amana majorarea, dand nastere unei polemici cu Cotroceniul. Traian Basescu le-a cerut aseara sindicatelor sa-si amane pana dupa alegeri revendicarile salariale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO