Politică

Un locuitor al Sibiului, despre noul preşedinte : "Este omul care mai mult face decât zice"

Un locuitor al Sibiului, despre noul preşedinte : "Este...

Autor: Dana Ciriperu

17.11.2014, 15:26 1628

Remus, un tânăr de 34 de ani, care în anul 2000 alegea Sibiul pentru a merge la Politehnică, spune despre Klaus Iohannis, primarul Sibiul care a fost votat preşedinte de aproape 55% din alegători că este omul care mai mult face decât zice şi care a arătat "că poţi câştiga alegeri şi fără să fii mârlan. Este un om echilibrat, un punct de reper", spune Remus. Născut în Deva, Remus s-a angajat imediat după terminarea facultăţii în Sibiu, la compania germană Continental - cea mai mare firmă privată din judeţ şi unul dintre cei mai mari angajatori din România.

"Continental a fost o speranţă pentru cei care au terminat o şcoală în Sibiu şi care nu au mai fost nevoiţi să-şi caute job-uri în alte oraşe sau să plece din ţară. Pe mine nu m-a mai interesat piaţa muncii din acel moment", afirmă Remus care între timp şi-a întemeiat o familie în Sibiu. "Jobul şi situaţia financiară mi-au permis să vizitez aproape toate continentele şi pot spune că Sibiul se ridică la nivelul oricărui oraş din lume".

Locuiţi în Sibiu? Dacă da, trimiteţi opiniile dumneavoastră vizavi de rezultatele lui Klaus Iohannis ca “administrator” al oraşului în care locuiţi pe pagina de Facebook a ZF sau pe adresele de e-mail zf24@zf.ro şi adelina.mihai@zf.ro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO