Politică

Videanu: Am susţinut şi susţin tot timpul o alianţă PDL-PNL

Videanu: Am susţinut şi susţin tot timpul o alianţă PDL-PNL
19.07.2010, 12:05 30

Prim-vicepreşedintele PDL Adriean Videanu a declarat luni că asusţinut şi "susţine tot timpul" o alianţă PDL-PNL, arătând că elcrede "într-o separare a apelor din punct de vedere ideologic şidoctrinar - pe stânga PSD cu cine vrea, pe dreapta PDL cu PNL".

"Eu am susţinut şi susţin tot timpul o astfel de alianţă. Eucred într-o guvernare de dreapta reală, şi nu o soluţie decompromis, o guvernare de şantaj, cum a fost 2007-2008 într-unguvern de dreapta cu un program de guvernare de dreapta, cu 20%susţinere în Parlament, şantajat de PSD. Cred într-o separare aapelor din punct de vedere ideologic şi doctrinar - pe stânga PSDcu cine vrea, pe dreapta PDL cu PNL", a precizat Videanu, citat deMediafax.

El a făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa BPN al PDL,răspunzând la întrebările ziariştilor conform cărora există tot maimulte voci în PDL care ar dori o alianţă PDL-PNL.

Europarlamentarul Cristian Preda a scris dumincă, pe blog, căPNL şi PDL ar putea forma împreună o majoritate coerentă, apreciindînsă că liderul liberal Crin Antonescu greşeşte din vanitate şiamnezie când spune că nu va guverna cu nici o fracţiune a FSN. Maimulte despre declaraţiile făcute deprim-vicepreşedintele PDL citiţi pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO