Prima pagina

12.000 de persoane si-au cumparat bilete la Bucharest Challenge

12.000 de persoane si-au cumparat bilete la Bucharest Challenge
15.08.2008, 20:49 22

Peste 12.000 de persoane si-au cumparat pana in prezent bilete pentru zilele de 22-24 august, cand in jurul Palatului Parlamentului va avea loc evenimentul Bucharest Challenge, in care vor fi organizate competitiile FIA GT, Formula 3 Britanica si Dacia Logan Cup. "Hotelurile din apropierea Palatului Parlamentului sunt deja ocupate, multe dintre ele inregistrand rezervari chiar de anul trecut pentru eveniment.
Pana in prezent 12.000 de persoane si-au cumparat bilete pentru Bucharest Challenge, majoritatea optand pentru zilele de sambata si duminica, primind astfel si o invitatie la concertul Faithless care va avea loc vineri 22 august", a spus Florin Dulgheru, advertising director in cadrul Bucharest Ring, compania organizatoare a Bucharest Challenge.
Pretul unui bilet de o zi este cuprins intre 20 si 115 lei. Potrivit organizatorilor, echipele care participa la competitiile din cadrul evenimentului vor ajunge in Bucuresti incepand cu data de 18 august.
Anul acesta echipaje romanesti nu vor mai concura decat in cadrul Cupei Dacia Logan.
Pentru canalul Sport.ro comentariul curselor FIA GT, Formula 3 Britanica si Cupa Dacia Logan va fi asigurat de pilotul Claudiu David, care a concurat anul trecut in cadrul curselor FIA GT3 cu un Dodge Viper.
In 2007, investitia in amenajarea circuitului, precum si in schimbarea asfaltului s-a cifrat la 13 milioane de euro, suma din care 4,5 milioane de euro a reprezentat reasfaltarea zonei, potrivit organizatorilor, in timp ce anul acesta cheltuielie cu amenajarea vor fi cuprinse intre 3 si 5 milioane de euro.
Potrivit declaratiilor lui Hartmut Beyer, presedintele companiei organizatoare si fost pilot FIA GT, in 2008 se estimeaza ca la eveniment vor fi prezenti intre 6 si 7.000 de straini, la care se adauga stafful echipelor participante de aproximativ 800-1.000 de persoane. La editia de anul trecut a Bucharest Challenge au venit 4.000 de straini, care impreuna cu stafful au generat o cifra de afaceri de 7 milioane de euro restaurantelor si hotelurilor din Bucuresti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO