Prima pagina

189 de lei, sase nopti cazare la mare in septembrie

30.07.2008, 18:51 26

Un numar de 14 societati hoteliere de pe litoral s-au inscris pana in prezent la programul "O saptamana la mare", derulat de Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) in perioada 1-15 septembrie, acestea punand la dispozitie peste 1.500 de locuri de cazare.
"Perioada de derulare a programului este de 1-15 septembrie si are scopul de a incuraja turistii romani sa isi petreaca vacantele in Romania, fapt pentru care FPTR a decis facilitarea petrecerii concediilor pe litoral, la tarife foarte mici, a unui numar cat mai mare de turisti", au anuntat oficialii FPTR.
Tarifele practicate pentru sase nopti de cazare, si care includ TVA si comisionul de 10% cedat agentiilor de turism, sunt de 129 lei pentru sejurul la un hotel clasificat cu o stea, 159 de lei/sejur la hotel de doua stele, respectiv 189 de lei pentru cazarea la un hotel de trei stele. Preturile nu includ servicii de masa. Locurile de cazare incluse in program se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, iar vanzarea se va face dupa principiul "primul venit, primul servit". Biletele vor fi puse in vanzare la agentiile de turism.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO