Prima pagina

Bomba langa Tel Aviv

23.04.2001, 00:00 11



Un atentat sinucigas produs ieri intr-o statie de autobuz din apropiere de Tel Aviv a provocat moartea a doua persoane si ranirea altor 36, informeaza CNN.

Atentatorul a detonat bomba chiar in momentul in care un autobuz oprea in statia situata intr-o zona dens populata din orasul Kfar Saba.

Politia este de parere ca una dintre victime este autorul atentatului. Dintre raniti, un baiat israelian se afla in stare grava. Kfar Saba, oras situat la circa 20 km nord de Tel Aviv, este plasat in apropierea granitei cu Cisiordania, fiind o tinta preferata a militantilor palestinieni.

Atacul s-a produs la cateva ore dupa o intalnire intre oficiali israelieni si palestinieni la Erez, caracterizata drept pozitiva si serioasa de catre premierul israelian Ariel Sharon.

"Am decis o serie de pasi care vor duce la incetarea terorii si violentei si la reducerea restrictiilor economice si civile impuse palestinienilor", se arata intr-o declaratie a lui Sharon.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO