Prima pagina

Bostina si Asociatii, consultant juridic pentru listarea la Bursa a Nuclearelectrica

30.06.2008, 11:38 19

Casa de avocatura Bostina si Asociatii a fost selectata de Ministerul Economiei si Finantelor pentru a furniza serviciile juridice pentru listarea la Bursa a companiei Nuclearelectrica, a anuntat astazi casa de avocatura.
"Bostina si Asociatii va furniza asistenta juridica pentru intocmirea documentatiei de selectie, selectarea intermediarului, negocierea contractului de intermediere si ulterior pe tot parcursul derularii ofertei publice", se arata intr-un comunicat al casei de avocatura.
Strategia pentru sectorul energetic, aprobata de Guvern anul trecut, prevede ca procedurile de listare a unui pachet de 10-15% din capitalul companiei de stat Nuclearelectrica sa inceapa in 2008. Presedintele Bursei de Valori Bucuresti, Stere Farmache, a declarat insa la inceputul acestei luni ca listarea nu se va produce pana la sfarsitul acestui an intrucat procesul nu a fost demarat.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO