Prima pagina

Cele mai bune orase in care sa lucrezi

15.02.2008, 16:33 18

Majoritatea angajatorilor si a specialistilor in resurse umane a decis ca Bucurestiul, Timisoara si Clujul trebuie sa ocupe primele trei locuri in clasament.

Alegerile au fost motivate, in principal, de nivelul salarial, dar si de investitiile puternice derulate in aceste trei orase ale tarii. Daca pozitionarea celor trei orase in fruntea clasamentului a parut fireasca, pentru urmatoarele doua locuri ale topului s-au "batut" trei nume: Iasi, Sibiu si Brasov. Orasul din Moldova, al treilea ca marime din Romania, dupa Bucuresti si Constanta, s-a vazut infrant in cele din urma de Brasov si Sibiu.

In vreme ce Iasiul a cedat ultima pozitie a ierarhiei Sibiului, se remarca lipsa Constantei si Craiovei din clasament. Referitor la aceste doua puncte importante de pe harta Romaniei, respondentii apreciaza ca abia peste cativa ani se va putea crea un climat propice pentru cei interesati sa lucreze in aceste orase. Cititi mai mult in ZIARUL FINANCIAR de maine.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO