Prima pagina

Fost executiv al Bear Stearns nu are voie sa se alature echipei Morgan Stanley

28.03.2008, 13:30 13

Justitia americana a interzis unui fost membru al comitetului executiv al firmei de brokeraj Bear Stearns sa se alature echipei de la Morgan Stanley pe motiv ca acesta ar putea cere fostilor clienti si colegi sa i se alature, informeaza Reuters.

Douglas Sharon si-a dat demisia de la Bear Stearns la zece zile dupa ce directorul executiv al institutiei bancare a demisionat.

Bear Stearns, lovita de o criza de lichiditati, a fost de acord sa fie preluata de JP Morgan Chase & Co. JP Morgan incearca sa pastreze angajatii de la Bear Stearns oferindu-le acestora o serie de bonusuri financiare.

Douglas Sharon genera pentru Bear Stearns venituri de 5,12 milioane dolari anual, din comisioane, administrand active in valoare de 867 milioane dolari.

Bear l-a acuzat pe acesta ca nu a oferit un preaviz de 90 de zile inainte de a demisiona. De asemenea, acesta a fost acuzat ca a copiat informatii legate de clientii Bear Stearns cu o zi inainte de a demisiona.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO