Prima pagina

Isarescu s-a uitat la televizor, dar n-a comentat

18.07.2000, 00:00 11



Premierul Mugur Isarescu a urmarit la televizor declaratia preseditelui Emil Constantinescu in afara sediului Guvernului. Purtatorul de cuvant al Guvernului, Gabriela Vranceanu Firea a spus aseara ca primul ministru nu va avea o reactie la afirmatiile presedintelui, iar consilierul pe probleme de comunicare, Adrian Vasilescu, care a subliniat ca premierul nu va comenta imediat aceasta declaratie. Emil Constantinescu va participa la sedinta de Guvern extraordinara care va avea loc astazi si in care vor fi discutate rectificarea bugetului si cele opt dosare de negociere pentru integrarea in Uniunea Europeana.

Numele lui Isarescu a aparut la cateva minute dupa declaratia lui Constantinescu pe buzele oamenilor politici. "Cred ca cea mai buna varianta pentru fortele de centru dreapta ar fi sprijinirea unei eventuale candidaturi a lui Mugur Isarescu", a declarat Nicolae Manolescu, proaspat demisionar din PNL. ai Varujan Vozganian, liderul UFD, a confirmat interesul partidului sau in a-l sprijini pe Isarescu in locul lui Constantinescu. "Aceasta decizie deschide drumul unei contructii politice, care nu poate sa ignore cuplul Isarescu - Stolojan", a comentat si Valeriu Stoica, prim vice-presedintele PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO