Prima pagina

Trei Aston Martin si un Lamborghini, date ca painea calda

25.05.2007, 18:47 17

Trei Aston Martin si un Lamborghini, cu o valoare totala cuprinsa intre 500.000 de euro si 600.000 de euro, au fost adjudecate in cea de-a doua zi a expozitiei Luxury Car Show. Organizatorii spun ca la sfarsitul celor cinci zile ale evenimentului cel putin 10 supermasini vor intra in garajele romanilor.
"S-au incheiat deja precontracte pentru trei Aston Martin si un Lamborghini, dar asteptarile sunt undeva la zece exemplare vandute pe toata perioada showului", spune Al Roudhan Bader, organizatorul evenimentului.
De mentionat este faptul ca cele patru supermasini au fost cumparate in cea de-a doua zi a evenimentului, destinata publicului larg, prima zi a expozitiei fiind destinata VIP-urilor. Acestea din urma au fost mai interesate de doua dintre masinile ce lipsesc din Romania, Pagani Zonda Roadster, in valoare de 720.000 de euro (una dintre cele mai scumpe zece masini din lume) si Koenigsegg-ul CCX, 650.000 de euro.
Bader a explicat ca previziunile sale privind vanzarile au la baza experienta acumulata pe pietele vecine, cum ar fi Ungaria. "La Budapesta, in 2006, s-au vandut tot in jur de zece exemplare, iar piata din Bucuresti este asemanatoare. Totusi, este importanta si valoarea exponatelor cumparate, pentru ca sunt cateva piese ce depasesc cu mult 500.000 de euro", a mai spus organizatorul evenimentului.
Principalul avantaj oferit de aceste expozitii este lipsa listelor de asteptare pentru adjudecarea unei masini produse in serie limitata sau chiar unicat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO