Profesii

Ana Maria Mihăescu, fost manager regional al IFC, propusă membru de board MedLife

Ana Maria Mihăescu, fost manager regional al IFC,...

Autor: Roxana Rosu

04.09.2017, 10:42 607

 

Ana Maria Mihăescu, fost manager regional al IFC, divizia de investiţii a Băncii Mondiale şi membru independent în Consiliul de Supraveghere al Raiffeisen Bank, a fost propusă membru independent în Consiliul de Administraţie al companiei de servicii medicale private MedLife.

În ultimii 20 ani, Ana Maria Mihăescu a condus misiunea Corporaţiei Financiare Internaţionale din România, divizie a Băncii Mondiale. În perioada 2011 - 2016, ea a avut rol decizional în ceea ce priveşte proiectele IFC din mai multe ţări euro­pene, inclusiv Ro­mânia. Anterior a ocupat funcţii de top management în sectorul bancar.

 

Începând din anul 2016, face parte din Consiliul de Supravechere Raiffeisen Bank ocupând funcţia de membru independent, pentru un mandat de 4 ani.

 

În acelaşi timp, Mihaela-Gabriela Cristescu s-a retras din Consiliul de Administraţie MedLife, depunându-şi demisia în data de 31 august 2017. Mihaela-Gabriela Cristescu este membru în Consiliul de Administraţie MedLife din 2006, fiind şi fondatorul Societăţii. 

Consiliul de Administraţie MedLife este format, în acest moment, din 6 membri. Acţionarii MedLife urmează să supună la vot, în următoarea Adunare Generală Ordinara a Acţionarilor, numirea noului membru din Consiliul de Administraţie al companiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO