ZF 24

Cand sefii din companii devin propriii lor sefi

04.05.2008, 15:30 21

Cei mai multi manageri profita de experienta acumulata in companii si isi deschid firme de consultanta, insa exista si cei care aleg un drum complet necunoscut, dezvoltand businessuri fara nici o legatura cu ce au facut anterior.

Mihaela Forgaciu, in prezent vicepresedinte al Assess Finance, o companie de intermediere financiara nou-infiintata, care detine trei brokeri: de asigurari, de credite si leasing, respectiv de pensii private, si care anteriora fost director de HR la Banca Romaneasca si la hotelul de cinci stele Radisson SAS din Capitala, a decis de curand sa investeasca in domeniul turismului.

"Dupa o perioada de timp, daca vrei mai mult, singura varianta este sa mergi pe cont propriu. Eu am atins pozitii manageriale de top, in cadrul corporatiilor pentru care am lucrat. Am fost manager recrutare la Raiffeisen Bank si director de resurse umane la Banca Romaneasca. Mai sus nu puteam sa merg pe aria mea de resurse umane. In cosecinta m-am hotarat sa incerc si postura de antreprenor", explica Mihaela Forgaciu.

Cititi in suplimentul ZIARULUI FINANCIAR de luni, Profesii, care sunt cele mai bune programe de antreprenoriat si de unde au plecat si unde au ajuns angajatii unor mari companii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO