Profesii

Care sunt punctele forte şi unde greşesc managerii români

31.08.2014, 12:31 447

Ziarul Financiar vă prezintă unele dintre cele mai importante momente din al doilea sezon al emisiunii ZF Live, difuzată pe Internet de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00. Al doilea sezon al emisiunii s-a încheiat pe data de 18 iulie, urmând să fie reluat din toamnă. Vedeţi aici înregistrările emisiunilor de la ZF Live.

„Românii sunt mai orientaţi spre obiective faţă de alţii, punctul slab este că am face orice pentru a le atinge”, este de părere Liviu Mihăileanu, EMEIA Knowledge Manager PwC, invitat al emisiunii ZF Live de joi, 20 martie.

Liviu Mihăileanu conduce o echipă virtuală formată din 15 oameni din India, Polonia, Egipt, Kenya, România şi Germania.

„O echipă virtuală de angajaţi este o echipă care lucrează prin instrumente online. Echipa mea este răspândită în ţările nordice până în Africa de Sud, şi de la Marea Britanie până la India şi Pakistan”, a explicat Mihăileanu.

Vezi aici cursul "Managementul echipelor virtuale" susţinut de Liviu Mihăileanu, EMEIA Knowledge Manager PwC.

El a mai precizat că românii, faţă de ceilalţi, sunt mai ambiţioşi şi uneori pentru a-şi atinge obiectivele lasă de-o parte respectul pentru colegi, lucru care nu este benefic pentru echipă pe termen lung.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO